2007. november 27., kedd

Történelem

A történelem konstrukció, ezt már sokan és sokszor elmondták. Van olyan megalkotott konstrukció a történelemről, ami hihetőbb és vannak tejesen rosszhiszemű hamisítványok, félrevezetések, manipulációs céllal megírt történetecskék. Az olvasónak joga van, hogy azt higyjen el a történészek meséjéből, amit akar!!! Senki sem ítélheti el embertársát azért, mert nem akarja elhinni ezt vagy azt a mesét.
És mégis. És mégis embereknek bajuk származik abból, hogy nem hiszik el a dákó-román elméletet, a pánszláv testvériség meséit vagy a holokausztot.
Azt hiszek el, amit akarok. Ehhez ragaszkodom, és nem engedem, hogy valaki vagy valakik rámerőszakolják a véleményüket. Jöhetnek bármilyen törvénnyel, jöhetnek bármilyen erővel.

Vélemények szabadsága

19. CIKKELY - Mindenkinek joga van a szabad véleményhez és annak kinyilatkoztatásához; mely jog magába foglalja az akadály nélküli véleményformáló szabadságot, valamint az információ és gondolat átvételét és továbbadását bármilyen hírközlőszerv által, határokra való tekintet nélkül. [Az Egyetemes Emberi Jogok Nemzetközi Nyilatkozata, amelyet az ENSZ elfogadott Párizsban 1948. december 10-én]
Hmmm... De szép ez! Vagyis inkább szép lenne. De egyáltalán nem így van. A Newspeak-nyelv (lásd még political corectness) támogatói az egész világon egyre inkább korlátozzák a vélemény nyilvánítás szabadságát. Gyűlöletbeszédről szavalnak-szónokolnak, és erre az abszurd megnevezésre hivatkozva idióta törvények keretébe próbálják szorítani a megnyilatkozásokat. Persze, csak bizonyos megnyilatkozásokat.

2007. november 20., kedd

KItüntetés

XVI. Bence, alias Joseph Ratzinger félelmetesen kifinomodott ízléssel bír. Idáig úgy gondoltam, hogy Corneliu VadimTudor nem annyira idióta magyargyűlölete miatt idegesítő (magánügy, hogy kit szeret vagy kit utál), hanem ízléstelen pátosza, seggnyalása és melldöngetése által kelt általános hányingert. Kiderült, hogy nem így van. Az aktuális pápa ugyanis nem találta egyáltalán ízléstelennek a volt udvari lantverőt és ripacsot, sőt még egy bronzplecsnivel is kitüntette. Ezek után már csak az várható, hogy ő is megkapja a diliflepnit, amire megszerezte a jogosultságot. Kíváncsi vagyok, milyen teológiai vagy diplomáciai marhasággal fogják magyarázni az öregúr eme csodálatos cselekedetét a Vatikánban.

2007. november 9., péntek

Nagy Októberi Blabla

Jellemző, amit Krausz Tamás összehordott a mai Népszavában a Nagy Októberi Szocialista Forradalomról. Igen, Krauszra és bandájára nagyon jellemző. Mert mi folyik már egy ideje? Szerecsenmosdatás. Múltkoriban felmagasztalták azokat az ÁVO-sokat, akikkel '56-ban a népharag végzett. Most K.T. felmagasztalja a NOSZF-et. Ragyogó. De hát mindenki mond, amit akar. Például mondhatjuk azt is, hogy a nemzeti szocialisták Németországban ugyancsak a nép vágyait, álmait fejezték ki. És ők legalább demokratikusan kerültek hatalomra.

2007. november 7., szerda

Francia Kiss Mihály

Kemény parasztember volt. Mint a Rongyos Gárda tagja, részt vett a soproni területek védelmében a Prónay-különítmény tagjaként. A kommunista zsidó gengszter, Szamuely Tibor pribékjei halálra keresték a gyászos emlékű Tanácsköztársaság ideje alatt, de mindig sikerült előlük eltűnnie és keményen ellenállt a hitvány gazembereknek. Családját ellenben állandóan molesztálták, kínozták a vörösök. A Tanácsköztársaság leverése után társaival együtt, jogos felháborodástól vezérelve lepuffantottak néhányat a mocskok közül. Emiatt kellett bűnhődnie 1957-ben, amikor elfogták, halálra ítélték és felakasztották. Nevét azóta is mocskolják a paraziták, pedig hősként lehet csak tisztelni. Legnagyobb bűne talán az, hogy a vörösök, akik ellen küzdött, zsidók voltak. Ezt soha nem fogják megbocsátani...

Gyuri bá

Soros György, mint filantróp és a nyílt társadalom támogatója - ezt próbálja elhitetni a baller oldal. Jobboldalon pedig a háttérhatalom fő...