2008. augusztus 18., hétfő

Morzsák

Nagyon képzett rádiósok vannak a Klub Rádiónál. Emellett pedig a legszennyesebb buzeráns zsidó banda. Orosz József meg Bolgár György és mások. Különben a rádió adásai profi módon vannak megcsinálva. Csak a műsorvezetők uszító hitványsága mindent lerombol.

2008. augusztus 14., csütörtök

Augusztus

Jelenleg (16.30, 2008. aug. 14.) 31 fok van Csíkszeredában. Kijártam az udvarra, majdnem leütött a forróság. Csak így tovább. Idáig elég lanyha volt a nyár, sok esővel, borús idővel. A kórházba csak amúgy hordják fel a szívbetegeket. Nem használ a meleg sok embertársunknak.
A könyvtár a tető alatt borzasztóan bemelegedett. Semmi szellő odakinn. Hiába szellőztetek, nem sepri ki ezt az állott, nedves levegőt.
A tenger. Mindjárt ott leszünk. Még 5 nap, és feltűnik a szemünk előtt. Ott fog csillámlani elérhető messzeségben. Majd leszállunk a vonatról, és hajrá, rohanunk bele, és pancsolunk, locsolódunk mint az eszeveszettek.
Remélem, a hőség a politikusok agyában valami jótékony erjedést indít el. Már ideje lenne. Habár most a politikában is uborkaszezon van, mégis minden hétre (sőt minden napra) kitalálnak valami hülyeséget.

2008. augusztus 10., vasárnap

Skorpiókirály

Vajon meddig lehet leszállítani a színvonalat? Hollywood kinek gyártja a filmeket? Oligofrén, a civilizációtól 10.000 km-re élő pásztoroknak? Sao Paolo csatornapatkányainak? Vajon, ennyire lenézik a tömeget?
Nem tudom. A Skorpiókirály nevű szörnyűségnek ráadásul a jelek szerint óriási a nézettsége. Eszerint a tömeg mindent benyal.

Lendvai

Ezek a Lendvaiak! Mikor Kotkoda (Sopánka néni, a volt KISZ-es méregkeverő), mikor a Paul Lendvai nevű vén, gatyába rotyogtató gazember. Ez utóbbi is névrokonához hasonlóan kényszert érez arra, hogy kioktassa a magyarokat. Vén bolsevik zsidó, aki nem bír magával, és nem akar eldugulni.

2008. augusztus 9., szombat

Számtan

Pistike hazamegy az iskolából és mondja a papájának, hogy ma a negatív számokról tanultunk, de nem nagyon értem, mi az. Erre az apja: Na várj megpróbálok egy példát mondani, talán így megérted. Európában a németek megszállotta legnagyobb területen élt hárommillió zsidó. Ebből a nácik kiirtottak hatmilliót, kétmillió kivándorolt Izraelbe, tehát ötmillió zsidónak kellene születni, hogy ne legyen zsidó Európában.

2008. augusztus 2., szombat

Szezon és fazon

Bombát találtak a Ferencvárosban, de kiderült, hogy csak gomba. Az igazságszolgáltatás egy gaz kezében lett a gazság szolgálata. Az MSZP-SZDSZ banda felváltva osztogat és fosztogat. Lassan de biztosan az is kiderül, hogy Auschwitz csak egy vicc. Nagyon rosszízű és végtelenül unalmas. Mint a világ mostani hatalmasainak egész tevékenysége. A megoldás talán az, hogy segíteni kell ezeket a hatalmasokat.... a tönkremenésben. Ha zuhannak, akasszunk rájuk súlyokat.

Gyuri bá

Soros György, mint filantróp és a nyílt társadalom támogatója - ezt próbálja elhitetni a baller oldal. Jobboldalon pedig a háttérhatalom fő...