2009. június 23., kedd

Körút

Bajnai, ez a pénzzel kitömött simlis majom, kötelező izraeli seggcsókkörúton vett részt. Elhatárolódott a Jobbiktól. Csak azt nem tudom, hogy a zsidó főpatkány miért nem kér bocsánatot az ottani szélsők miatt? Például Liebermannért, aki szélsőként külügyminiszter. És a többiért.

2009. június 22., hétfő

Párhuzam

A Népszabadságban valami Porcsin Zsolt nevű senki párhuzamot von aközött, hogy valamikor ők Lenint ünnepelték az óvodában és most Mikepércsen Trianonra emlékezve rendeznek ünnepséget. Gyomorforgató egy párhuzam, de mi is lenne elvárható egy gyomorforgató újság tollnokától? Csak azt nem értem, miért nem vonnak párhuzamot Izrael és a náci Németország között. Ha már ennyire benne vannak a párhuzamosdiban.

2009. június 20., szombat

Te csak álmodj, Németország

A német (és emellett az osztrák) lapok folyamatosan arról cikkeznek, hogy Magyarország fasizálódik. Szégyen ez a németek, vagyis károgó vészmadaraik - Gregor Mayer, Michael Frank és mások - részéről.
Az egész dolog nagyon mondvacsináltnak néz ki. És az is: csak a vak nem látja, hogy a "mértékadó" német lapok folyamatosan ferdítenek, hazudoznak, elkennek és teljesen felülírják a valóságot. A híres teutonok semmivé-sémivé aljasodtak. Nem elég, hogy 64 éve szégyenteljesen parancsra vezekelnek, most másokat is maguk mellé akarnak rántani a trágyába. Mert nyájemberek ők, ragyogóan sikerült az átnevelés. Az élet minden területén a béka segge alá kerültek. Hiába a szociális ellátás, a (most már egyre nehézkesebben működő) piacgazdaság: azokon a területeken, ami valamit jelent az emberi életben vagy egy valamikor nemzetnek nevezett képződmény életében valamit jelentett, abból mostanára csak morzsák maradtak. Romokban művészet, irodalom, csak semmitmondó utánérzések uralják a "piacot", csak öntetszelgő szövegek vagy vad meaculpázások a holokauszt miatt. Ébredni pedig? Rég nem mernek, de nincs is már aki felemelje a fejét.

2009. június 18., csütörtök

Ellentétek

Ellentétek

Szomjan halok a forrás vize mellett,
Tûzben égek és mégis vacogok,
Parazsas kályhánál vad láz diderget,
Hazám földjén is számûzött vagyok,
Csupasz féreg, díszes talárt kapok,
Hitetlen várok, sírva nevetek,
Az biztat, ami tegnap tönkretett
Víg dáridó bennem a bosszúság,
Úr vagyok, s nem véd se jog, se fegyverek,
Befogad és kitaszít a világ.

Nem biztos csak a kétes szememnek,
S ami világos, mint a nap: titok
Hiszek a véletlennek, hirtelennek,
S gyanúm az igaz körül sompolyog,
Mindig nyerek, és vesztes maradok,
Fektemben is fölbukás fenyeget,
Van pénzem, s egy vasat se keresek,
És reggel köszönök jó éjszakát,
Várom, senkitõl, örökségemet,
Befogad és kitaszít a világ.

Semmit se bánok, s ami sose kellett,
Kínnal mégis csak olyat hajszolok,
Csalánnal a szeretet szava ver meg,
S ha igazat szólt, azt hiszem, ugratott,
Barátom, aki elhiteti, hogy,
Hattyúk csapata a varjú-sereg,
Igazság és hazugság egyre-megy,
És elhiszem, hogy segít, aki árt,
Mindent megõrzök és mindent feledek,
Befogad és kitaszít a világ.

Ajánlás
Herceg: kegyes jóságod lássa meg:
Nincs eszem, s a tudásom rengeteg.
Lázongva vallok törvényét és szabályt,
S most mi jön? Várom a pályabéremet
Mert befogad és kitaszít a világ.

2009. június 17., szerda

2009. június 16., kedd

Jobbikország?

A Demos-intézet egyik nagyokosa, Böcskei Balázs, a szokásos álszociológusi nagyképű stílusban osztja ki a pártokat, különösen a Jobbikat és az LMP-t. Már a cikk felütésében is csal: a Jobbikot összeköti a "faluvégi lövöldözésekkel", amiket nem biztos, hogy cigánygyűlölők követtek el. (Lehet, hogy pontosan uzsorázó cigányok voltak a tettesek, vagy egyéb, cigányok közötti leszámolásról van szó).
A cikk első bekezdésében újra torzít. Azt mondja, nincs értelme közszolgálatiságról beszélni, amióta a Jobbik "hekkeli" a nyilvánosságot. Feltehető a kérdés, hogy milyen nyilvánosság, milyen közszolgálatiság létezett? A szocialisták és liberálisok hazudozó, tömegbutító, rasszistázó-antiszemitázó, irdatlanul belterjes, posztbolsevik, filoszemita és procionista médiája talán a közszolgálatiságot jelentette?
Azt írja ez a zagyváló, hogy Magyarország nem kér a liberalizmusból, nyitottságból. A mire való nyitottságból? A bezártság irányába vezető nyitottságból? Abból nem akar természetesen senki kérni, aminek az a célja, hogy kritikátlan zsidóbarátság valósuljon meg, a saját maguk feladása.
Aztán egy újabb torzítás következik. A magyarok szegény-, cigány- és kozmopolitaellenesek. Ez egyáltalán nem igaz. Nem tud szegényellenes lenni az, aki napi filléres gondokkal küzd. Nem tud cigányellenes lenni az, akinek közvetlen közelségében élnek a cigányok, és naponta látja, tapasztalja, hogy nem mind bűnözők, hanem sok a jóravaló közöttük. És nem kozmopolitaellenes a magyar, nem is volt soha az - ugyebár befogadó nemzet lettünk volna? Szemben az angolszász és egyéb nemzetekkel, életvilágokkal, akik arra törekedtek, hogy eltöröljenek minden útjukba akadó "más" embert. Most pedig kioktatnak és maszatolnak.
Az LMP-t nem ismerem annyira, hogy valamit tudnék róla mondani. Annyi látszik, hogy eléggé naiv fiatalok képződménye ez a pártocska, akik valóban, eddig az iskolapadban ültek vagy valamiféle üvegbura alatt, és a nagy ideálok tápjával etették őket.
A "magukfajták" azok, akik Magyarországot saját kísérleteikhez felhasználják, bedőlnek a nyugati és a zsidó hülyítésnek - ezt ki kell mondani tisztán! -, nem látják azt, hogy minden más állam, ha nem akarja önmagát felszámolni, először is önmagával törődik. A zsidók is! És főleg ők. Az álértelmiségi mítoszokat valahogy fel kell számolni. Nincs amiért magunkat Xenu-szerű mesterséges mítoszokkal táplálnunk. Ezt kell meggondolni, kedves elvtársak.

2009. június 15., hétfő

Éljen a performansz!

A Duna-parti bronzcsukákba disznólábakat helyezett el egy magát meg nem nevező művész, performer. Nem tudom, miért vannak felháborodva e nagyszerű és sokatmondó performansz miatt, a művészetnek ez egy nagyon mély és kifejező ága(zata). Ágaboga. Uraim, nehogy azt mondják, hogy ez elfajzott művészet! Ez szerény véleményem szerint a 21. századeleji művészetnek egyik csúcsalkotása volt! Tikkadt torokkal várjuk a következőt, mert nagyon katarktikus hatást gyakorolt minden művészetértőre és -szeretőre. Csak így tovább, előre a következő magaslatokig!

2009. június 9., kedd

Haha

Milyen "egységes Európa" lesz az, amelynek egyszer (majd másodszor a második világháborút követően) az igazságtalanság, a méltánytalanság, a nemzetpusztítás vetette meg az ágyat? És milyen lesz az az európai egység, amelynek keretében néhány kreatúra állam semmibe veheti a nemzeti kisebbségek jogait, és akár otrombán, akár sunyi módon, de minden gát és retorzió nélkül törekedhet mielőbbi felszámolásukra az európai gondolat legnagyobb dicsőségére?

Így van.

2009. június 7., vasárnap

Amerikai holokausztok 3.

Közel ötezer indián, a perui Bagua város közelében, a fővárostól, Limától ezer kilométernyire északra eltorlaszolt egy utat, tiltakozva az ellen, hogy olaj-, illetve gázkitermelés folyjon az Amazonas vidékén.
Az indiánok főleg azokat a törvényeket kifogásolják, amelyek szabályozzák az erdők és a vízkészlet hasznosítását. Az őslakosok károsnak tartják jogaikra nézve a törvényeket, mert lehetővé teszik vizeik és élőhelyeik magánkézbe adását. Az Egyesült Államok és Peru tavaly év végén írta alá a szabad kereskedelmi egyezményt, amelynek életbe léptetése azóta is zajlik.

Az indiánok mindig az indoeurópai hódítók útjában álltak. Megpróbálták őket kiirtani - nagyjából sikerült -, civilizálni - ami a népirtás egyik válfaja volt az indiánokra nézve, erről később -, de még mindig nem fogytak el, és még mindig felemelik a szavukat, ha más nincs, aki értük felemelje. A világhülyítés folyik, mindenkit arra próbálnak kényszeríteni, hogy siránkozzék fiktív lágermesék miatt, de hogy egy kontinensnyi fajt legyilkoltak, nem számít.

2009. június 3., szerda

Megyesi bunkó

Vagy csak pitiáner gazfickó, aki agymenéseivel tölti meg az ÉS-t, a Népszabóságot és a többi hasonszőrű modoros szennylapot. Vegyük mindjárt azt, hogy Orbán Viktort vezénylőtábornoknak nevezi. Ez az elmés megnevezés hívószó az olyasmik felé, mint: ez az Orbán katonai diktatúrát fog bevezetni, ordonáncai jutasi őrmester stílusban fognak irányítani és okítani, a szoldateszka és a klérus összeolvad, nap mint nap az erkölcsi érzékre fognak apellálni stb. Megyesi Guzmics már idejében nekifog rettegni. Nemsokára aztán jön a többi hivatásos rettegő is: Tökfej Farkasházy Teddy Bear, Georg Kohnrád.... tovább nem is sorolom, mert viszketegség kap el.
Jaj, igen.... a médiák tetőtől talpig el lesznek foglalva a jobboldal által. Tehát Megyesi szerint pl. a Népszabóság a Der Stürmer formáját fogja hozni, és filoszemitizmusát, procionizmusát harcos Izrael-kritikára cseréli. Szegény baloldaliak pedig börtönben fognak senyvedni - már azok, akik jóelőre előkészített bőröndjükkel nem hagyták el idejében az országot.
És persze ez az úriemberség, amit kisguszti emleget. Ismerős. Sündörgő Elvtárs a pálfordulás után úriemberré vált. Eladdig ordított, jobban, mint az a bizonyos jutasi őrmester. De amióta úriember.... nem ordít és nem húgyozza szét a Kossuth teret.
Különben is: a Jutason kiképzett őrmesterek többet értek, mint a mai generálisok túlnyomó része. Az ordítás ellenére.

2009. június 1., hétfő

Amerikai holokausztok 2.


Wounded Knee-nél 1890-ben 230 nőt és gyermeket valamint 120 férfit mészároltak le a Lakota törzsből az amerikai demokraták. Nagy Láb (Big Foot) törzsbelijeit. Hotchkiss-ágyúkat vetettek be ellenük, egy részüket cafatokra ágyúzták. A menekülőknek utánaszaladtak, és tiszta önvédelemből fejbe lőtték őket. A merevvé fagyott holttesteket aztán tömegsírba dobálták.


Amerikai holokausztok 1.

Amerika folyamatosan az emberi jogok és a demokrácia érdekében lép fel a világban. Olyasmik érdekében, ami nála nem volt és nincs meg. Egy rövid leírás következik a sok közül. meggondolandó. És érdemes elgondolkodni azon, hol született a holokauszt.

"Lafayette Bunnell felfedező az 1850-es években vetődött az azóta nemzeti parkká nyilvánított völgybe. A vidék annyira lenyűgözte, hogy a Paradicsomhoz illetve a mennyországhoz hasonlította. A természet iránti bűvölete azonban nem terjedt ki a környéken élő miwok indiánokra. Úti beszámolóiban a 4000 éve a területen lakó őslakosokat „sikoltozó démonoknak" illetve „túlméretezett gonosz kölyköknek" nevezte, és kifejtette, hogy „a vadon megmentése érdekében meg kell tisztítani a környéket az elszórtan élő törzsektől, amelyek megfertőznék a természetet". Bunnell expedícióját az amerikai történelem egyik legbrutálisabb milíciája, az indiánok kiirtásában élen járó Mariposa Zászlóalj kísérte. James Savage, a zászlóalj vezetője mindent elkövetett a nagy természetjáró óhajának megvalósítása érdekében: felgyújtotta az indiánok élelmiszerraktárait, és akit nem sikerült kiéheztetéssel távozásra bírni, azt erőszakkal telepítették ki. A kéttucat ellenálló őslakost lemészárolták. Bunnell végignézte a brutális népirtást".

Mindezt ugyebár a "vissza a természethez" idióta dogma és nyálromantikus életérzés folyományaként valamint a zsidó-keresztényi emberszeretet, a humánum jegyében.

Gyuri bá

Soros György, mint filantróp és a nyílt társadalom támogatója - ezt próbálja elhitetni a baller oldal. Jobboldalon pedig a háttérhatalom fő...