2009. július 15., szerda

EMI-tábor

Augusztus 5-9 között Gyergyószentmiklóson rendezik meg az idei EMI-tábort. Az erdélyi balos és liberális csürhe máris visítozásba kezdett, kifogásolva, hogy a Hargita Megyei Tanács közpénzzel - 5000 lejjel - járul hozzá a rendezvény létrejöttéhez. A témához hozzászólt már egy Aurel Vainer nevezetű zsidó képviselő is: "Az ilyesmit büntetni kell, nem pénzelni". Úgy tűnik, drága komcsijaink és liberálisaink rögtön szaladtak ehhez a "magyarbaráthoz" feljelenteni, mihelyt tudomást szereztek a táborról és annak meghívottjairól (Vona Gábor és mások). Szaladtak, hogy együtt sivalkodjanak és szörnyűlködjenek.
Azt hiszem, Erdélyben is az ismert képletet szeretnék megvalósítani: egy párt legyen (ami persze liberális vagy baloldali, vagy pedig vegyes) és egy ifjúsági szervezet (egyfajta KISZ). Ezen kívül esetleg lehetne valami legyengített "jobboldal", ami természetesen ugyanazt vallaná, amit ők, és teljesen besorolódna abba az egy pártba.
A ballib oldal egész eddigi működése azt bizonyítja, hogy ők a legkirekesztőbbek, a legkizárólagosabbak, ők a nácik és a rasszisták. Ők az elkenés, a maszatolás és a szellemi terror bajnokai. A "virágozzék száz virág" elve csak őrájuk érvényes. Nem tűrnek meg semmilyen más véleményt, pedig állandóan a másságról és a szólás szabadságáról papolnak. A legvadabb nácik sem érnének eme urak és hölgyek nyomába. Még dr. Göbbels sem.

2 megjegyzés:

Unknown írta...

szomorú, hogy mindent meg megfúrnak ezek a a nagyon liberális emberek.....bár idő kérdése volt , hogy valakinek szúrni kezze a szemét.....így megy ez

Névtelen írta...

Ne felejtsük el Eckstein Kovács Pétert se:

http://www.youtube.com/watch?v=shHxkE6NKy0

Gyuri bá

Soros György, mint filantróp és a nyílt társadalom támogatója - ezt próbálja elhitetni a baller oldal. Jobboldalon pedig a háttérhatalom fő...