2008. június 5., csütörtök

Trianon

Tegnap múlt 88 éve, hogy aláíratták a gyűlöletszerződést (ha gyűlöletbeszéd van, miért ne lenne ez is, mert hát érdekből és gyűlöletből született meg). A hitvány baloldal és liberális testvéreik a fekáliából most is a magyarság bűnösségét akarja súlykolni - vagyis hogy kegyetlenül bántunk a nemzetiségeinkkel. Pedig Magyarországon a legteljesebb jogokkal rendelkezett minden nemzetiség, mióta csak megalapították a Magyar Királyságot. Ezzel szemben a sokat bámult Nyugaton tűzzel-vassal írtották ki a nemzetiségeket vagy pedig nyelvileg és kulturálisan semmisítették meg őket. A művelt Nyugat. Feltehető a kérdés: ha idejében megszabadultunk volna a nemzetiségektől, minket is "a művelt Nyugatnak" neveznének?
Az a propaganda, ami a Nyugatról szól egy az egyben hamis. Ezek az államok voltak a legkegyetlenebb, legbarbárabb hódítók. Az egész világot kirabolták és rabolják mág most is. Egész népeket irtottak ki a történelem folyamán. A nagy zsidó-keresztény kulturális örökség letéteményesei. A humanisták.
Trianonnal és a hasonló hitvány szerződésekkel végképp elvesztették arra való jogukat, hogy művelteknek, humánusoknak stb. lehessen nevezni őket.

Nincsenek megjegyzések:

Gyuri bá

Soros György, mint filantróp és a nyílt társadalom támogatója - ezt próbálja elhitetni a baller oldal. Jobboldalon pedig a háttérhatalom fő...