2009. június 3., szerda

Megyesi bunkó

Vagy csak pitiáner gazfickó, aki agymenéseivel tölti meg az ÉS-t, a Népszabóságot és a többi hasonszőrű modoros szennylapot. Vegyük mindjárt azt, hogy Orbán Viktort vezénylőtábornoknak nevezi. Ez az elmés megnevezés hívószó az olyasmik felé, mint: ez az Orbán katonai diktatúrát fog bevezetni, ordonáncai jutasi őrmester stílusban fognak irányítani és okítani, a szoldateszka és a klérus összeolvad, nap mint nap az erkölcsi érzékre fognak apellálni stb. Megyesi Guzmics már idejében nekifog rettegni. Nemsokára aztán jön a többi hivatásos rettegő is: Tökfej Farkasházy Teddy Bear, Georg Kohnrád.... tovább nem is sorolom, mert viszketegség kap el.
Jaj, igen.... a médiák tetőtől talpig el lesznek foglalva a jobboldal által. Tehát Megyesi szerint pl. a Népszabóság a Der Stürmer formáját fogja hozni, és filoszemitizmusát, procionizmusát harcos Izrael-kritikára cseréli. Szegény baloldaliak pedig börtönben fognak senyvedni - már azok, akik jóelőre előkészített bőröndjükkel nem hagyták el idejében az országot.
És persze ez az úriemberség, amit kisguszti emleget. Ismerős. Sündörgő Elvtárs a pálfordulás után úriemberré vált. Eladdig ordított, jobban, mint az a bizonyos jutasi őrmester. De amióta úriember.... nem ordít és nem húgyozza szét a Kossuth teret.
Különben is: a Jutason kiképzett őrmesterek többet értek, mint a mai generálisok túlnyomó része. Az ordítás ellenére.

Nincsenek megjegyzések:

Gyuri bá

Soros György, mint filantróp és a nyílt társadalom támogatója - ezt próbálja elhitetni a baller oldal. Jobboldalon pedig a háttérhatalom fő...