2009. augusztus 1., szombat

Cigányhecc

Alcsíkon két faluban - Csíkszentkirályon és Csíkszentmártonban - megunták a barna testvérek diákcsínyeit és elhúzták a nótájukat. Sokáig tűrtek a két település lakói. Eleget. És nem segített senki rajtuk. Sem a megye, sem a kormány, sem a rendőrség. Valamit tenni kellett.
Amit tettek, a régóta gerjesztett düh hatására tették. Mert az ember végső dühében és elkeseredésében sok mindenre képes. Vagy mindenre képes.
Az események lezajlása után akcióba léptek a fogadatlan prókátorok és provokátorok. Különösen magyar részről. Bizonyos Parázna Kóró támadt a legvadabbul. Mint egy melegtől megvadult bögöly. És nekiesett a székelyeknek, hogy így meg úgy. Hogy milyen nyomorultak. Állatok.
És jóformán senki sem lett elegendően dühös emiatt. Mert ebben az idióta korban csak azt tilos mondani, hogy a cigányok állatok. Vagy a zsidók állatok. Azt nyugodtan ki lehet jelenteni, hogy a székelyek vagy a magyarok állatok, bestiák, antiszemiták, rasszisták, fasiszták, hadd ne soroljam tovább.
Legyen már vége ennek. A dolog unalmassá kezdett válni. Unalmas már, hogy mindenki ki akar oktatni, mit szabad és mit nem mondani vagy tenni. Fogadjuk már el, hogy felnőttek vagyunk mindannyian. És szavainkért vagy tetteinkért vállaljuk a felelősséget.

Nincsenek megjegyzések:

Gyuri bá

Soros György, mint filantróp és a nyílt társadalom támogatója - ezt próbálja elhitetni a baller oldal. Jobboldalon pedig a háttérhatalom fő...