2008. május 28., szerda

Értelmi(ségi) nyomorékok

"A baloldali gondolkodás jórészt olyan emberek játszadozása a tűzzel,
akik még azt sem tudják, hogy a tűz forró"
(G. Orwell: A cethal gyomrában)

Már soha nem fogunk megszabadulni azoktól a hányadékoktól, akik baloldali vagy elkötelezett értelmiségieknek nevezik magukat. Szívesebben lennék náci, minthogy az ilyen gyomorforgató söpredék közé tartozzam. Olyan trogloditákról - és leszármazottaikról - van szó, akik egykor a Szovjetuniót dicsőítették, most pedig a demokrácia nevű rémbohózathoz asszisztálnak. A baloldali értelmiségben nem a szellem dolgozik, hanem a szellentés. Azt hiszem, ez jelentős különbség. Olyanok ezek az emberek, mint a legrosszabb, legtehetségtelenebb ripacs. Akinek nézőseregre van szüksége, hogy hízelegjen a hiúságának.
A legbosszantóbb, hogy a baloldali hányadékok mindenkit lefasisztáznak. Most is. Mint amikor Sztálin elvtársat dicsőítették. Ezek a szarok úszkálnak legfelül. Már majd' száz éve. Ők akarják megmondani, mi a helyes gondolkodás, melyik a helyes út.
Nemrég a gengszterállam megalakulásának 60-ik évfordulóján szaladtak segget nyalni széles nyelvcsapásokkal. Mindig találnak gazdát, aki kegyesen megengedi, hogy sorban kéz- és seggcsókra járuljanak. Valóban hasznos idióták, ahogy egykor szülőatyjuk, Lenin becézte őket.

Nincsenek megjegyzések:

Gyuri bá

Soros György, mint filantróp és a nyílt társadalom támogatója - ezt próbálja elhitetni a baller oldal. Jobboldalon pedig a háttérhatalom fő...