2007. július 5., csütörtök

Hosszú, forró nyár

Azt mondják, forró nyarunk lesz. Máris hasonlítgatni kezdték az 1945-ös szárazsághoz az ideit. Nem tudom. Annyit érzek már, hogy kellemetlen. De ezt mindenki érzi. Klímaváltozás? Úgy érzem, csak riogatás 70 %-ban. Habár vannak jelek, amik azt mutatják, hogy sokat változott csak az én életem során is az időjárás.
Eltemették Domokos Gézát is. Fura ember volt. A múlt rendszerben csak amolyan aparatcsiknak láttam, mint a többit. Aztán jött az RMDSZ-kedés. Aztán kiseprűzték az RMDSZ-ből. Így megy ez.
Horn Gyulát újra ki akarták tüntetni. De Sólyom megtagadta. A sólyom lecsapott a múltjára. A foltos múltra. Nem kapott plecsnit az öreg. Muhaha.... Savanyú a szőlő.
Marha magyar, hova tartasz? Naponta fel lehet tenni a kérdést. Egyelőre megválaszolatlanul marad. Ahogy nézem, még nagyon sokáig. Szép vagy, gyönyörű vagy Magyarország.... Mintha csúfolódna ez a szirupos nóta.

Nincsenek megjegyzések:

Gyuri bá

Soros György, mint filantróp és a nyílt társadalom támogatója - ezt próbálja elhitetni a baller oldal. Jobboldalon pedig a háttérhatalom fő...