2008. február 21., csütörtök

Objektív szaktekintély

A megelőző posztban említett tiltakozók Randolph Brahamra hivatkoznak. Ezek az "urak" rettenetesen szeretnek tekintélyekre hivatkozni. Miközben tekintélyt próbálnak rombolni kies hazájukban. Hazájukban? Milyen haza? Mi az, hogy haza? Elvégre nem nacionalisták ők.
Itt van a Tekintély tehát, Mr. Braham. Történész ugyebár. Hozzá kell viszonyítani mindent, mert csak ő tudja megmondani. Ő a jani. A nagyokos. De mit is nyilatkozott a Heteknek ez az okos tojás 1998-ban? "Sehol nem történt ilyen gyorsan és barbár módon a deportálás, mint Magyarországon". Mármint a zsidók deportálása. Súlyos mondat. Persze, igaz. Ugyanis Hitler Magyarország kancellárja volt, és a nemzeti szocializmus is magyar találmány. Csak a barbár magyarok ráerőszakolták a szelíd és civilizált németekre. És a bőgatyás magyarok voltak azok, akik kidolgozták a fajelmélete(ke)t. Ők voltak, akik gyarmatosították a világ háromnegyed részét, és ahol csak lehetett, irtották a szegény bennszülötteket. Igen, ezek a magyarok gyorsak, amikor barbárnak köll lenni.
Nagyjából ez a felállás Randolph Braham primitív agyában. Ezeket az ostobaságokat terjeszti a nagyvilágban. És még kitűnően meg is él belőle.

Nincsenek megjegyzések:

Gyuri bá

Soros György, mint filantróp és a nyílt társadalom támogatója - ezt próbálja elhitetni a baller oldal. Jobboldalon pedig a háttérhatalom fő...