2008. január 20., vasárnap

Gondolatrendőrség

Az úgynevezett szabad világot a gondolatok és vélemények ellen indított terror fenyegeti. Miközben demokráciáról és szabadságról papolnak, meg akarják tiltani, hogy történelmi eseményekről, egyes körökben elfogadott dogmákról ellentétes véleményt lehessen hangoztatni.
Miközben szabadon lehet Istent tagadni, tilos kételkedni a holokauszt-dogmában. Tilos ellene érveket felhozni, tilos kutatni, elemezni, akár a legapróbb ellenvéleményt hangoztatni. A holokauszt-dogma olyanná kezdett válni, mint a legdühöngőbb sztálini terror. Nem csoda, mert rokonságuk vitathatatlan.
Felhívás helyett itt az szerepelhet, hogy ne engedjük meg senkinek, semmiféle "nyomorító hatalomnak", hogy bármilyen módon is korlátozzon személyes szabadságunk kinyilvánításában - amihez hozzátartozik a szólás, a vélemény-nyilvánítás szabadsága. És emlékezzünk arra: ez utóbbi azt jelenti, hogy szabadon lehessen hangoztatni bármilyen véleményt, legyen az bármennyire meglepő, meghökkentő, iszonyatos vagy idegesítő.

Nincsenek megjegyzések:

Gyuri bá

Soros György, mint filantróp és a nyílt társadalom támogatója - ezt próbálja elhitetni a baller oldal. Jobboldalon pedig a háttérhatalom fő...