2008. január 12., szombat

Törvény

A gyergyói születésű 12 éves cigánykölyök leszúrt egy 15 éves fiút, mert az nem akarta neki adni az mp3-as lejátszóját. A rendőrök bevitték a tetves cigánykölyket, kihallgatták, aztán elengedték. Hát... így megy ez. Az ilyen szemetek élvezik az idióta cigány- és bűnözőbarát liberálisok meg egyéb eszementek védelmét. Az említett urakat összezárnám egy helyre a kedvenceikkel, hogy élvezzék őket életük végéig. Mert ők azok, akik semmilyen kapcsolatban nincsenek védenceikkel. Az ő gyerekeik külön iskolába járnak, nem úgy, mint a szenvedő többségé, akik naponta kell, hogy elviseljék a különböző atrocitásokat.
Gyanítom, hogy a cigányok érdekében indított programok (felzárkóztatás stb.) néhány ember gazdagodását: "felzárkózását" segítették elő. Mert eredmény semmi nincs, ha azt nem tekintjük annak, hogy nagyobb szája lett a cigányoknak. Persze, a konferenciákon jól el lehet ejtőzni, miközben papolnak a minden alapot nélkülöző, semmilyen relevanciával nem bíró elmeszüleményekről.

Nincsenek megjegyzések:

Gyuri bá

Soros György, mint filantróp és a nyílt társadalom támogatója - ezt próbálja elhitetni a baller oldal. Jobboldalon pedig a háttérhatalom fő...