2007. december 30., vasárnap

Utolsó napok

2007 az utolsókat rúgja. Már ideje. Még mindig nem hallottam semmilyen petárda durrogtatást. Nem is hiányolom. Pedig régen még apró "bombákat" is gyártottunk, és alig vártuk, hogy el tudjuk sütni valahol őket.
Nagy a szilveszterezési láz. Mindent lefoglaltak már, az utolsó egérlyukat is. Az évi szobaár három- sőt négyszereséért adják ki a panziókat is. Adták ki, mert mind elkeltek. Sokan annyit költenek szilveszterkor, mint addig egész évben. Január pedig szegény hónap. Na, persze, nem mindenkinek.
Szép idő van, amikor kisüt a nap. Néha még meleget is lehet érezni a déli oldalakon. A sípályák fényben, ragyogásban úsznak. Visszaverik a napfényt, vakítják a szemet.

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Gostei muito desse post e seu blog é muito interessante, vou passar por aqui sempre =) Depois dá uma passada lá no meu site, que é sobre o CresceNet, espero que goste. O endereço dele é http://www.provedorcrescenet.com . Um abraço.

Gyuri bá

Soros György, mint filantróp és a nyílt társadalom támogatója - ezt próbálja elhitetni a baller oldal. Jobboldalon pedig a háttérhatalom fő...